Hinnasto

Esport Smart
Fiksu ratkaisu, kun haluat säännöllistä ja tavoitteellista treeniä ympäri vuoden. Jäsenyys voidaan halutessasi laittaa tauolle maksimissaan 30 päiväksi esimerkiksi kesäloman ajaksi. Kuukausimaksu onnistuu suoramaksuna.
 
Esport Flexi (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)
Joustava valinta, sillä jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Voit hyödyntää kaikki Esportin jäsenyyden edut ja irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen 1 kk irtisanomisajalla. Kuukausimaksu onnistuu suoramaksuna.

Bristol Smart Day
Sinulle sopiva jäsenyysmuoto, kun haluat harjoitella tavoitteellisesti ympäri vuoden, mutta vain arkiaamuisin ja -päivisin. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi iltavuorolaisille. Jäsenyys voidaan halutessasi laittaa tauolle maksimissaan 30 päiväksi esimerkiksi kesäloman ajaksi. Kuukausimaksu onnistuu suoramaksuna. Bristol Smart Day-jäsenyys toimii vain Bristolissa.
 
Bristol Flexi Day (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)
Aamuvirkkujen treenaajien joustava valinta ilman sitoutumispakkoa. Voit harjoitella mielesi mukaan arkiaamuisin ja -päivisin. Voit irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen 1 kk irtisanomisajalla. Kuukausimaksu onnistuu suoramaksuna. Bristol Flexi Day-jäsenyys toimii vain Bristolissa.

Jäsenyyden ikäraja 14 vuotta. (14-vuotiaille nuorille Personal Trainerin maksuton treeniopastus ennen jäsenyyden alkamista), lisätietoja asiakasneuvojiltamme.

 Kysy myös perhealennuksista jäsenneuvojiltamme.